06 121 438 76 info@boerensport.nl

Links

WWW.campingdespeld.nl
geniet van de levendige sfeer op onze camping en laat je omringen door de prachtige natuur
we kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op de camping
info@campingdespeld.nl
0642674190

THUISKOK ZWANEVELD
Oost west, thuis best! Dat is de visie van Thuiskok Zwaneveld.
Gasten ontvangen in uw eigen huis, aan uw eigen tafel. Uw mooie servies weer eens uit de kast. Maar zonder kookstress en met maximale aandacht voor uw gasten. Heeft u nog jonge kinderen? Geen oppas nodig! En zelf bent u nooit de Bob…
Ik doe de boodschappen, kook, serveer en laat uw keuken opgeruimd achter. In overleg wordt het menu samengesteld. U kunt zich ook laten verrassen. Een exclusief idee voor een verjaardag, huwelijksjubileum of zomaar een gezellige avond met vrienden.
www.thuiskokzwaneveld.nl

 

HET ZWALUWNEST
Gelegen in één van de polders van ‘Het Groene Hart’ is het een prima lokatie om even tot rust te komen, dan wel actief bezig te zijn met de vele activiteiten die in de directe omgeving voorhanden zijn, zoals wandelroutes, bowlingbanen, zwembaden, poldersport enz. Voor meer informatie hierover zie onze pagina ‘Omgeving’.
www.hetzwaluwnest.nl

 

KAMPEERHOEVE KOOLE
Groepsaccommodatie en Camping. Bezig zijn in de buitenlucht. Wandelen, roeien, kanoën, vissen, zwemmen, fietsen, zeilen, surfen en … ontspannen. Kampeerhoeve Koole, direct gelegen aan het schilderachtige natuur- en watersportgebied van de Nieuwkoopse- en Noordense Plassen, staat in het teken van ruimte, rust en recreatie. Een gedeelte van de achttien hectare water en land, flora en fauna staat open voor groepen en kampeerders. Kampeerhoeve Koole omvat twee groepsaccommodaties en een camping met trekkershut.
www.kampeerhoevekoole.nl

 

BOERDERIJ DE VOORUITGANG 
Geniet per kano van uniek natuurgebied! Er even tussen uit om tot rust te komen! Je gaat dit bijzondere landschap waarderen met zijn wijde ruimtes. wolken, sloten, knotbomen, torens en molens. Boeren hebben dit landschap gemaakt. Zij leven van en voor het gebied en zorgen ervoor dat natuur en landschap hier rijk en afwisselend blijven. Hoe afwisselend, merk je pas als je er met de kano of wandelend doorheen trekt.
www.boerderijdevooruitgang.nl


ONTHAASTEN IN HET GROENE HART
Zie jij ze ook wel eens rijden, die oude trekkers met zo’n mooi pruttelend geluid?
Je kunt vanaf onze boerderij in een traag tempo het Groene Hart verkennen op zo’n mooie machine.  

Meer weten? Kijk op www.oudetrekkerrijden.nl voor de mogelijkheden.  


MARCEL VERHAAR DIENSTVERLENING

www.mverhaardienstverlening.nl