06 121 438 76 info@boerensport.nl

campingdespeld.nl

Lekker knus in de polder
(www.campingdespeld.nl)

Genieten van het platteland in het Groene Hart. Gezellig met familie en vrienden samenkomen. Dat kan het hele jaar door op de camping de speld bij boerderij Verhaar.

 

De boerderij ligt op 500 meter vanaf de Nieuwkoopse Plassen, een prachtig natuurgebied waar tal van activiteiten te doen zijn. Ook op de boerderij is van alles te beleven. In overleg kan er van alles voor je geregeld worden. Je kunt bijvoorbeeld steppen door de omgeving, een middag boerensporten of genieten van onze Oudhollandse spellen, midgetgolf baan met 18 holes,en een jeu de boules baan , leventafelvoetbal spel. Wel handig als je even van te voren reserveer.

Faciliteiten

De camping bestaat uit een aantal velden en is voorzien van:

  • Een douche- en toiletgebouw, chemisch toilet aanwezig
  • Een terras
  • Wifi aanwezig

Met mooi weer kan je heerlijk buiten zitten. Eten en drinken verzorg je hier zelf. Mocht het minder weer zijn: de ruime veranda biedt gelegenheid om hier samen te komen.

Kind- en rolstoelvriendelijk

Het gehele terrein is kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, zonder dat je je druk hoeft te maken. Voor de kids is van alles te beleven. Een speeltuin voor de allerkleinsten, ze kunnen skelteren, vissen, trampoline springen en met de dieren knuffelen. Het terrein is tevens toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Alle gegevens van de camping kunt u nu vinden op www.campingdespeld.nl daar kunt U ook reserveren voor het kamperen bij boerensport .