06 121 438 76 info@boerensport.nl

Activiteiten

Allerlei activiteiten zijn mogelijk in overleg

Nu ook de mogelijkheid Arrow Battle : een uitdagend dynamisch boogschietspel te spelen met combineren van levend tafel voetbal spel!

Midgetgolf

U kunt midgetgolfen dat kost €5.00 t/m 12 jaar en alle leeftijden daarboven €7.50 p.p

Er is een jeu de boules baan aanwezig, leuk voor groot en klein

Bij boerderij Verhaar is van alles te doen: steppen, spelen op de boerderij, kinderfeestjes vieren, het spelen van Oudhollandse spellen, schilderen, workshops of vergaderen, familie feesten ,kamperen, boerensporten .Heb je zelf iets in gedachten, laat het weten want in overleg is van alles mogelijk!

Spelen op de boerderij

Kleintjes kunnen heerlijk spelen, ze kunnen springen op de trampoline, skelteren, knuffelen met de dieren, , airhockeyen of steppen. Oudere kinderen kunnen een rondje mee op de quad. Eten en drinken verzorg je zelf. Je hebt eventueel de mogelijkheid een patatje of iets dergelijks voor de kids te bakken of te barbecueën. En het mooie is: het kan het hele jaar door, 7 dagen per week.

  • €12,- per persoon (met een minimum van €120,-)

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kunnen in alle soorten en maten gevierd worden op boerderij Verhaar. Naast de standaard activiteiten kan er in overleg van alles voor je geregeld worden. Het hele jaar door ben je van harte welkom voor een partijtje op de boerderij. Er is een ontvangstruimte en mogelijkheid om meegebracht eten en drinken te koelen.

Oudhollandse spellen

(Her)beleef het plezier van authentieke Oudhollandse spellen uit grootmoeders tijd. Speel Hoedje Wip, Stokvangen, Spiegel Tekenen en sjoel in de haakse sjoelbak. Laat de kids kennismaken met het spelen van vroeger. Televisie en games zijn niets bij deze vermakelijke, grappige spellen! Gegarandeerd een gezellige, hilarische dag voor jong en oud!

  • €6,- per persoon

Steppen

Huur een step bij boerderij Verhaar en verken de prachtige omgeving. Je kan de step ook huren inclusief een leuke route. De steproute begint met een tekst, foto’s, een oleaat (een uitgetekende route zonder kaart) en een kruispunt aanwijzing. Tussendoor beantwoord je verschillende vragen. Je rijdt met deze route onder andere door het natuurgebied de Groene Jonker en het plaatsje Noorden. Een echte aanrader!

  • Step met route €11,-
  • step zonder route €10,-

Kookworkshop

Jong en oud kan onder begeleiding van thuiskok Zwaneveld heerlijke gerechten of hapjes maken tijdens een kookworkshop. In de speciaal ingerichte ruimte op boerderij Verhaar leer je in kleine groepjes verschillende maaltijden te maken. Als iedereen uitgekookt is ga je samen aan tafel om de heerlijke gerechten te proeven.