06 121 438 76 info@boerensport.nl

Boerensport

Raggen door de bagger op elk niveau

Buikschuivers maken, vlotten bouwen, slootje springen, raggen door de bagger. Dat is boerensport! Tijdens een lekkere survival van twee uur lang raas je door de weilanden, over en door de sloten. Onder begeleiding trotseer je mooie hindernissen in kleine groepen. Wie wil kan er een wedstrijd van maken, niets moet alles mag! Een geweldige beleving voor jong en oud. Ons team past het parcours en niveau aan op basis van de deelnemers. Gegarandeerd veel lol, de deelnemers bepalen zelf hoe nat en vies ze willen worden. Sommige groepen maken er een fanatieke wedstrijd van met puntentelling en bij andere groepen gaat het er minder fanatiek aan toe. “Meedoen is belangrijker dan winnen”, zo luidt de olympische gedachte en is ook de filosofie van boerensport.

Na afloop

Als je uitgeraasd bent is er de mogelijkheid om te douchen en je om te kleden. Neem dus schone kleding, een handdoek, douchegel en shampoo mee. Ook is het handig om een dichte plastic tas of vuilniszak mee te nemen voor je natte kleding. Na afloop van het boerensporten kun je barbecueën, een patatje te bakken of een broodje eten.

Voor wie?

Boerensport is een sportieve activiteit voor jong en oud. De spelonderdelen worden per leeftijdsgroep aangepast. Dus of je nou op schoolreisje gaat, een familiedag hebt, een teambuildingsactiviteit zoekt of een kinderfeestje viert: kom lekker boerensporten!

Speregels

  • Draag dichte schoenen
  • Eten en drinken verzorg je zelf
  • Boerensporten kan van april t/m oktober

Prijzen

  • Kinderen t/m 12 jaar €12 .50 p.p. (met een minimum van €125,-)
  • Volwassenen €14.50 p.p. (met een minimum van €145,-)

Let op!

Deelname aan boerensport is geheel op eigen risico! Boerderij Verhaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade en letsel tijdens deelname aan boerensport of het verblijf op de boerderij.