06 121 438 76 info@boerensport.nl

Boerencamping

Lekker knus en kleinschalig in de polder

Genieten van de rust van het platteland in het Groene Hart. Gezellig met familie en vrienden samenkomen. Dat kan het hele jaar door op de camping van boerderij Verhaar. De boerencamping is vooralsnog geschikt voor tenten en enkele caravans en Campers

 

De boerderij ligt op 500 meter vanaf de Nieuwkoopse Plassen, een prachtig natuurgebied waar tal van activiteiten te doen zijn. Ook op de boerderij is van alles te beleven. In overleg kan er van alles voor je geregeld worden. Je kunt bijvoorbeeld steppen door de omgeving, een middag boerensporten of genieten van onze Oudhollandse spellen.

Faciliteiten

De camping bestaat uit 2 velden en is voorzien van:

  • Een douche- en toiletgebouw, chemisch toilet aanwezig
  • Een terras
  • Wifi aanwezig

Met mooi weer kan je heerlijk buiten zitten. Eten en drinken verzorg je hier zelf. Mocht het minder weer zijn: de ruime veranda biedt gelegenheid om hier samen te komen.

Kind- en rolstoelvriendelijk

Het gehele terrein is kindvriendelijk ingericht. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, zonder dat je je druk hoeft te maken. Het terrein is omrand door een veilig hek. Voor de kids is van alles te beleven. Een speeltuin voor de allerkleinsten, ze kunnen skelteren, vissen, trampoline springen en met de dieren knuffelen. Het terrein is tevens toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

De kosten voor overnachting met tent zijn €12.50 p.p per nacht. ( klein tentje €10.00 p.p per nacht)

met een caravan of camper €15.00 p.p per nacht 

Als er bezoek komt betaal je  €5.00 per persoon